Zwangerschaps (pret)echo’s

  • We begrijpen dat jullie nieuwsgierig zijn naar jullie kindje en dat jullie graag een keer extra willen kennismaken met jullie kleintje. Misschien willen jullie het geslacht al weten. Houdt je dit dan voor jullie tweeën of deel je het met je naasten met een Gender reveal party ? Alles is mogelijk binnen ons nieuwe echocentrum PRIL.
  • Op onze hoofdlocatie aan de Rodenborchweg 4 in Rosmalen kan je terecht voor alle echo’s en pretecho’s. Deze worden gemaakt door goed opgeleide en gekwalificeerde echoscopisten. We hebben een ruime echokamer waar jullie samen met je naasten, op een groot scherm alle beelden kunnen bewonderen.
  • Het geslacht kun je zien vanaf 14 weken. Dit bekijken we in 2D, dit is een zwart/wit echo.
  • Vanaf 22-23 weken krijgt het kindje steeds meer contouren, het kindje krijgt meer lichaamsvet. De meest optimale termijn voor een pretecho in het 2e trimester van je zwangerschap, ligt tussen 26 en 28 weken zwangerschap. Dit kunnen we zowel in 2D als in 3D bekijken. Bij 3D bekijken we jullie kindje in kleur en met diepte (driedimensionaal) hierdoor zie je dus de contouren en het volume van je baby. Een bijzondere ervaring om de eerste echte gelijkenissen te zien. 4D zijn dezelfde beelden maar dan bewegend.