Maureen

“Aangenaam, mijn naam is Maureen Jacobs en sinds 1998 werkzaam in de echoscopie. Ik heb in al die jaren veel ervaring opgedaan in diverse ziekenhuizen en verloskundigenpraktijken. Ik maak echo’s van de zwangerschap, tevens maak ik ook gynaecologische echo’s elders in het land. Echoscopie is een heel mooi vak, vaak met een lach, blijdschap en duidelijkheid, soms met een traan en onzekerheid die daar op volgen kan.
In mijn vrije tijd wandel ik graag in het groen met de hond, kook ik voor geliefden en vrienden, drink ik een drankje op ‘t terras en hoop ik vaak naar Italië te kunnen. Ik ben moeder van 3 kinderen.”

Groetjes Maureen

Ingeborg

Ik ben Ingeborg Spaargaren, verloskundige en echoscopiste. Ik werk als echoscopiste voor Pril en ben tevens verloskundige/praktijkeigenaar van Verloskundigen Praktijk ’s-Hertogenbosch.
Ik werk vooral op locatie in Den Bosch.

Lotte

Ik ben Lotte Groen. Geboren in ’s-Hertogenbosch en opgegroeid in Boxtel. Voor mijn werk als verloskundige ben ik destijds verhuisd naar mijn geboortestad. Sinds juli 2019 werk in praktijk Den Bosch, daar deed ik al sinds eind 2019 de echo’s.
Per 1 september 2021 zal ik ook echo’s verzorgen voor onze echopraktijk Pril.
Wie weet tot ziens!

Petra

Mijn naam is Petra van der Tempel. Verloskundige sinds 2001 en sinds 2014 echoscopiste. Ik maak bij Pril de vroege echo’s, termijn en groei echo’s.
Ik ben werkzaam op de locatie Vught.
Ik vind het heerlijk om ouders een eerste blik te kunnen laten werpen op hun kindje. Ik zie jullie hiervoor graag in de praktijk! Tot snel?!

Esther

‘Ik wist al jong dat ik verloskundige wilde worden. Na een uitstapje van een studiejaar aan de PABO heb ik gelukkig mijn hart gevolgd en ben ik begonnen aan de opleiding voor verloskunde in Amsterdam. Sinds 1998 ben ik verloskundige bij Belle Vie en begeleid ik met veel plezier ik zwangeren en hun partners tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamweek. Daarbij hecht ik veel waarde aan een persoonlijke benadering en open communicatie. Met elkaar bewandelen we de weg naar een nieuw leven, dat blijf ik fascinerend en mooi vinden. 12 jaar geleden heb ik de opleiding tot echoscopiste gevolgd. Sinds 2021 ben ik ook bevoegd tot het maken van de 20 wk echo (SEO)

Ik woon in de Groote Wielen, samen met mijn man, dochter en zoon. Na een dag (of nacht) hard werken vind ik ontspanning in boksen of rondje hardlopen. In de winter sta ik graag op de ski’s en in de zomer reis ik het liefst met ons gezin af naar bijzondere plaatsen om daar met elkaar avonturen te beleven en nieuwe herinneringen te maken.

Wil je graag een echo laten maken?